hotelkamer wijchen en nijmegen

Vanaf € 74,50 per persoon

Op recreatiegebied de Berendonck is saunacomplex Thermen Berendonck in 2019 geopend. Deze prachtige sauna is helemaal gebouwd in oosterse stijl.
Zoekt u een hotel in combinatie met Thermen Berendonck? Hotel Hoogeerd ligt op korte afstand van de Thermen.
Enkele wellness faciliteiten zijn: De Hamam, Taj Mahal stoomcabine, diverse opgietingen en een heuse bloemensauna. Ook heeft de Thermen Berendonck diverse baden.

Wilt u lekker nagenieten van uw bezoek aan de Thermen? We hebben dit mooie hotel-arrangement voor u samengesteld. Zo kunt u nog langer genieten van een ontspannen dag.
Als u via ons boekt, kunt u de hele dag verblijven bij de Thermen (9.00-23.00 uur).

Op woensdag en de laatste zondag van de maand is het badkledingdag

Wilt u liever nog wat langer blijven, dan kunt u hier ons 3-daagse Thermen Berendonck hotel-arrangement vinden. Ook is het mogelijk om een extra dag Thermen Berendonck aan uw reservering toe te voegen.
Heeft u zelf al toegangskaartjes voor de Thermen Berendonck en wilt u wel graag genieten van een overnachting bij Hoogeerd? Dat kan uiteraard ook.

Thermen Berendonck is op ongeveer 10 minuten bij ons vandaan. Het genieten kan dus al snel beginnen nadat u bij ons hebt ingecheckt.

Wij reserveren de Thermen toegang voor u. Na het boeken ontvangt u een e-mail met daarin alle informatie over uw reservering.
N.b. wilt u voor vandaag het Thermen arrangement reserveren? Dat kan in principe wel, maar het bezoek aan de Thermen zal dan morgen zijn.
Bel ons even en dan kijken we of we of er nog plek vrij is in het hotel en bij de Thermen Berendonck.

1 overnachting

In een tweepersoonskamer

Entree voor Thermen Berendonck

1 dag entree voor twee personen voor de Thermen Berendonck

Gratis koffie en thee

Tijdens het gehele verblijf kunt u onbeperkt gebruik maken van de koffiecorner voor diverse (luxe) koffies, thee, warme choco, stil- en bruisend water

Ontbijtbuffet

Begin de dag goed met een goed ontbijt

Gebruik van de Wifi

Gratis snelle wifi beschikbaar

Gebruik van de parkeerplaats

Gratis parkeren