jarige job hoogeerd

‘Stichting Jarige Job’

De twee bevriende ondernemers Richard Lepoutre van Hotel Restaurant Zalen Hoogeerd en Jeffrey Dirksen van Fit35 Wijchen hebben de handen ineen geslagen.

Onlangs zagen ze op televisie een commercial van stichting Jarige Job, een initiatief dat 61.000 kinderen een verjaardagsbox geeft waarvan de ouders die het niet breed hebben. Voor veel kinderen is een verjaardag met cadeaus, visite en trakteren op school vanzelfsprekend. Maar er zijn helaas ook veel kinderen in Nederland waarvoor dit niet het geval is. Zij kunnen hun verjaardag niet vieren, omdat er thuis te weinig of zelfs geen geld voor is. Op de mooiste dag van het jaar krijgen deze kinderen geen cadeautje, hangen er geen slingers en ballonnen en kunnen zij niet trakteren op school. Uit schaamte melden ze zich soms zelfs ziek.

Stichting Jarige Job trakteert deze kinderen op een onvergetelijke verjaardag. Ze geven geen geld, maar een verjaardagsbox vol met versiering, traktaties voor de klas, wat lekkers voor de visite en natuurlijk een mooi cadeau.

Richard en Jeffrey, beiden zelf vader, beseften na pakjesavond dat hun kinderen het erg goed hebben getroffen. Reden te meer om eens stil te staan bij alle kinderen die het minder goed hebben en waar zelfs geen verjaardag gevierd kan worden.
Daarom hebben zij besloten om de stichting te gaan helpen door een actie op touw te zetten om mensen cadeautjes in te laten leveren bij Hoogeerd en Fit35.

Richard en Jeffrey zullen zelf de cadeautjes bij de stichting Jarige Job gaan afgeven. Hun kinderen gaan mee om de cadeaus in te leveren.
Helpen jullie mee om hen met een vrachtwagen vol de weg op te sturen?

 

Vanaf 17 december 2019 tot 30 januari 2020 kan je jouw cadeaus inleveren bij Hoogeerd (Maasbandijk 10, Niftrik) en Fit35 (Spoorstraat 40, Wijchen).

Let op: Vanwege de jaarlijkse wintersluiting zijn we van 23 december 2019 t/m 4 januari 2020 niet geopend.

Wij ontvangen u graag weer vanaf 5 januari 12 uur . U kunt de vouchers van Hoogeerd ook bij fit35 krijgen.

 

Om te stimuleren dat iedereen massaal de overbodige of dubbele cadeaus gaat inleveren, biedt Richard een gratis hoofdgerecht van het kindermenu aan (maximaal 2 vouchers per keer) en Jeffrey kans op een gratis proefabonnement voor een maand sporten. Je mag natuurlijk ook iets (kleins) nieuws kopen en inleveren of geld overmaken. (NL26 RABO 0108748227 t.n.v. Stichting Jarige Job)

Heb jij cadeaus thuis liggen die nog ongeopend ergens achter in een kast liggen? Breng deze dan naar één van onze locaties.

 

stichting jarige job

Voor wie zijn de cadeaus? De cadeaus zijn voor kinderen van 4 t/m 12 jaar die het thuis minder breed hebben. De cadeaus worden, via Stichting Jarige Job, aan de ouders van deze kinderen gegeven. Zij kunnen daardoor hun kind een geweldig mooi nieuw cadeau geven, wat anders niet mogelijk is. In elke verjaardagsbox komen meerdere cadeaus met een totale waarde van ongeveer € 20,-.

Klik hier voor de  cadeautips per leeftijdscategorie

stichting jarige job hoogeerdstichting jarige job hoogeerd