Lekker uit eten in Wijchen? Geniet smaakvol en voordelig bij Hoogeerd met de nieuwe, avondvullende Proeverij van de kaart.

Onze chefkok stelt een wisselende proeverij samen van de menukaart met verschillende gerechtjes in drie of vier rondes: voorgerechten, soepen (alleen bij vier rondes), hoofdgerechten en nagerechten.

Per ronde komt er een grote schaal op tafel, waarvan u kunt proeven en eten wat u lekker vindt of eens wilt proeven. Hierdoor hoeft u niet één gerecht te kiezen, maar probeert u van alles wat! Ofwel: voor ieder wat wils.

De Proeverij van de kaart is per tafel mogelijk vanaf twee personen voor:

3 gangen – € 28,00 per persoon (exclusief consumpties).
4 gangen – € 32,50 per persoon (exclusief consumpties).

Op elke donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag serveren wij de proeverij na voorafgaande reservering van minimaal 8 uur vooraf via info@hoogeerd.nl of telefoonnummer 024-6414032. Er is beperkte beschikbaarheid voor de proeverij, dus tijdig reserveren is zeker aan te raden. De reservering voor de proeverij is pas definitief na een persoonlijke bevestiging vanuit onze kant.

Restaurant groepen

De Proeverij van de kaart leent zich ook uitermate goed voor groepen tot ongeveer 20 personen. Als u de tijd heeft, kunt u samen genieten van de lekkerste gerechtjes en ondertussen gezellig bijpraten. Groepsreserveringen zijn op aanvraag.