In Restaurant Hoogeerd nabij Wijchen kunt u genieten van een ontbijt, lunch of diner met uitzicht over de Maas. Het restaurant is sfeervol en ruim opgezet en beschikt over 85 couverts. Veel zitplaatsen bieden een uniek uitzicht over het water en haar activiteiten. De persoonlijke aandacht gecombineerd met de voortreffelijke keuken met een Hollands-Frans accent maakt een bezoek aan ons restaurant zeker de moeite waard.

Wij bieden u een uitgebreide menukaart, die meerdere malen per jaar wordt vernieuwd. Ook presenteren wij een dagelijks wisselend dagmenu, een verrassingsmenu van de Chef en diverse seizoensgerechten, zoals asperges en wild. In het restaurant, het hotel, het terras en de zalen kunt u gebruik maken van gratis draadloos internet. Ook kunt u uw auto kosteloos parkeren op de ruime parkeerplaats aan de achterzijde van het hotel.

Wij ontvangen ook graag uw groep in ons restaurant, maar u kunt ook uitwijken naar een aparte zaal zodat u besloten zit. Graag doen wij u een voorstel voor een keuzemenu, waarbij wij rekening houden met uw voorkeuren en budget. Neem voor meer informatie op met onze receptionisten via info@hoogeerd.nl