De overheid heeft 13 oktober jongstleden nieuwe maatregelen getroffen om verdere verspreiding van het Coronavirus te voorkomen.
Helaas moeten we daarom tijdelijk ons restaurant sluiten.

Gelukkig kun je nog wel thuis genieten van de lekkere gerechten van Hoogeerd. Kijk hier wat voor lekkers we op de kaart hebben voor thuis.

Ons hotel is nog wel open en voor hotelgasten is het mogelijk om ons restaurant te dineren.
Bekijk hier alle arrangementen.

We zien je heel graag in ons hotel en we hopen dat we je snel weer in ons restaurant mogen verwelkomen.

hotel restaurant hoogeerd wijchen

In Restaurant Hoogeerd nabij Wijchen kunt u genieten van een ontbijt, lunch of diner met uitzicht over de Maas. Het restaurant is sfeervol en ruim opgezet en beschikt over 85 couverts. Veel zitplaatsen bieden een uniek uitzicht over het water en haar activiteiten. De persoonlijke aandacht gecombineerd met de voortreffelijke keuken met een Hollands-Frans accent maakt een bezoek aan ons restaurant zeker de moeite waard.

Uiteraard voldoen wij aan de RIVM voorwaarden en daarom vragen wij je Hoogeerd alleen te bezoeken als je in goede gezondheid verkeert.

Wij bieden u een menukaart, die meerdere malen per jaar wordt vernieuwd. Ook presenteren wij een dagelijks wisselende dagtopper, een verrassingsmenu van de Chef en diverse seizoensgerechten, zoals asperges en wild. In het restaurant, het hotel, het terras en de zalen kunt u gebruik maken van gratis draadloos internet. Ook kunt u uw auto kosteloos parkeren op de ruime parkeerplaats aan de achterzijde van het hotel.

Wij ontvangen ook graag grotere gezelschappen op ons terras of in één van onze zalen. Graag doen wij u een voorstel voor een keuzemenu, waarbij wij rekening houden met uw voorkeuren en budget. Neem voor meer informatie op met onze receptionisten via info@hoogeerd.nl