we kunnen deze diensten door de maatregelen die zijn opgelegd door de overheid, op dit moment beperkt aanbieden.
Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken, dan kunnen we kijken wat mogelijk is.

Zoekt u een locatie voor een bijzondere gelegenheid? Onze zalen zijn geschikt voor uw huwelijksfeest, receptie, verjaardag, jubileum, personeelsfeest of andere feestelijke gebeurtenis. Onze feestlocatie biedt ruimte aan gezelschappen tot ongeveer 150-200 personen en wij bieden maatwerk, voor elk budget! 

Hoogeerd beschikt over diverse zalen, voor grote feesten of intieme diners. Maar ook als u een locatie zoekt voor een bruiloft, brunch, barbecue of jubilea; bij Hoogeerd is het mogelijk. Voor kleinere gezelschappen kunt u in ons sfeervolle restaurant terecht voor een culinair diner, maar tevens behoort een privé zaal tot de mogelijkheden. In onze bar kunt u gezellig borrelen en in onze zalen fantastisch feesten.

Over thuiskomen hoeft u zich ook geen zorgen te maken, want Hoogeerd beschikt over comfortabele hotelkamers, zodat u en uw gasten bij ons kunnen overnachten. Uw gasten kunnen gratis parkeren op onze ruime parkeergelegenheid. De zalen zijn rolstoeltoegankelijk.

Hoogeerd laat u onbezorgd genieten van uw feestelijke belevenis. Of u nou gebruik maakt van ons hotel, restaurant, bar of zalen: onze medewerkers staan met hun persoonlijke aandacht voor u klaar. Wij maken graag een afspraak, zodat wij uw feestelijke gebeurtenis volledig naar uw wensen kunnen verzorgen.  Naar aanleiding van de informatie op deze site nodigen wij u uit om langs te komen om de sfeer te proeven, de zalen te bezichtigen en om uw persoonlijke wensen kenbaar te maken. Wel vragen wij u om hiervoor een afspraak te maken, via info@hoogeerd.nl of 024-6414032!

Brunch & Lunch

Hoogeerd biedt verschillende mogelijkheden om te brunchen en te lunchen. Bent u op zoek naar een mooie locatie voor een brunch met familie of lunch met vrienden? Download ons overzicht. Hierin staan enkele lunch- en brunchbuffetten in verschillende prijsklassen. Deze voorbeelden kunnen geheel naar uw wens worden aangepast. Wij adviseren u graag en vragen u vriendelijk om hiervoor een afspraak te maken.

Buffetten & Barbecue

Wilt u bij uw feest een smaakvol buffet of een gezellige barbecue? Hoogeerd biedt heerlijke buffetten in verschillende prijsklassen. Download ons overzicht, hieronder staan een aantal voorbeelden, welke geheel aan uw wensen en budget kunnen worden aangepast. Wij adviseren u graag en nodigen u uit een afspraak te maken om onze zalen en de mogelijkheden te laten zien.

Feesten

Wilt u bij uw feest een smaakvol buffet of een gezellige barbecue, of misschien wel een walking dinner? Hoogeerd biedt heerlijke buffetten in verschillende prijsklassen. Download ons overzicht, hieronder staan een aantal voorbeelden, welke geheel aan uw wensen en budget kunnen worden aangepast. Wij adviseren u graag en nodigen u uit een afspraak te maken om onze zalen en de mogelijkheden te laten zien.

  • Een eenvoudig menukaartje, gratis
    Per 4 personen plaatsen wij het menu uitgewerkt op een A5 op de tafels.
  • Luxe menukaartjes, per stuk € 1,00
    Menu wordt in kleur uitgewerkt in A5 boekje.
  • Luxe menukaartjes met foto, per stuk € 1,75
    Menu wordt in kleur uitgewerkt in A5 boekje. Voorop plaatsen wij de foto die u ons digitaal aanlevert.