Als u in ons hotel verblijft willen wij u graag culinair verwennen en wij houden hierbij rekening met de RIVM richtlijnen.

Voor het ontbijt zijn er twee mogelijkheden:

In ons restaurant loopt u langs ons ontbijtbuffet om te kiezen tussen overheerlijke verse broodjes, croissantjes en boterhammen, diverse soorten beleg, eitjes, handfruit, vruchtensappen en koffies. Met een dienblad neemt u het mee naar de kamer of het trerras en daar kunt u genieten van uw ontbijt.

Let op: er geldt één richtingsverkeer, houdt voldoende afstand en wacht geduldig op elkaar, mondkapje is verplicht en bij het buffet dient u plastic wegwerp handschoenen aan te doen voordat u opschept.

Ontbijtpakket die u mee kunt nemen om elders te eten.
Ontbijtpakketlijst 2021

Voor de lunch zijn er drie mogelijkheden:

Een lunch die u tussen 12.00 en 18.00 uur op ons terras mag nuttigen of lunch op bestelling die u op kunt halen voor uw kamerdeur en kunt nuttigen op de kamer. Deze lunch wordt geserveerd op een bord met bestek erbij.
Lunchkaart

U kunt langs onze to go stand op ons terras gaan en daar een lunch bestellen voor een picknick op één van onze dijkbankjes of picknicktafels aan de waterkant.
To go lente 2021

Maar u kunt ook een lunchpakket meenemen voor onderweg of op het werk:
Lunchpakketlijst 2021

Voor het diner stellen we het op prijs als u bij ons bestelt. Dat kan van een eenvoudige maaltijd tot een uitgebreid diner. Wij serveren uw diner voor uw kamerdeur en op de kamer hebben wij een gezellig tafeltje staan zodat het voelt als uit eten in jullie privé restaurant. Bestellen kan tot 20.00u en wij serveren het diner tot 20.30u. Uw afwas nemen wij mee als u het naderhand voor de deur zet, maar u kunt het ook op de kar zetten die op de gang staat.

Ook hebben wij dinermogelijkheden op het terras
(tussen 17.00 en 19.15 uur kan er van de dinerkaart besteld worden)
Menu voor hotelgasten

Als u later dan 18.30u verwacht in te checken vinden wij het fijn als u de ingevulde lijsten
alvast mailt naar info@hoogeerd.nl.

hotel Hoogeerd wijchen
hotel dineren op kamer hotel nijmegen