Op deze pagina vindt u praktische hotelinformatie voor uw verblijf bij Hoogeerd, zoals informatie over in- en uitchecktijden, annuleringsvoorwaarden en huisdieren. Mocht u meer informatie wensen of vragen hebben, dan kunt u contact met ons opnemen per mail. Wij helpen u graag en wensen u een heel prettig verblijf in ons hotel.
Wilt u in 1 overzicht al onze faciliteiten bekijken? Kijk dan hier.

In- & uitchecken

Inchecken vanaf 14.00 uur

Wij garanderen u dat u vanaf 14.00 uur gebruik kunt maken van uw kamer. Wilt u eerder komen? Dit is mogelijk. U kunt dan alvast inchecken Indien de kamer nog niet beschikbaar is, kunt u uw bagage en/of auto altijd achterlaten.

Als u geboekt heeft, krijgt u via de mail toegang tot uw persoonlijke portal, waar u alvast online kunt inchecken.

Indien u later dan 18.30 uur arriveert, dient u dit aan te geven. Na 21.00 uur kunt u inchecken in de bar.
Mocht u niet voor 22.00 uur arriveren, dan vragen wij u ‘s middags op de dag van aankomst telefonisch contact met ons op te nemen via 0246414032, in verband met een andere incheckprocedure.

Uitchecken tot 11.00 uur

Op de dag van vertrek dient u voor 11.00 uur de kamerpas in te leveren bij de receptie. Het is ook mogelijk om (indien beschikbaar) uw verblijf te verlengen tot 14.00 uur (+€20) of tot 17.00 uur (+€30).

receptie Hoogeerd
Hoogeerd restaurant ontbijtbuffet

Ontbijt & Lunch

Ontbijtbuffet

Op werkdagen kunt u al ontbijten vanaf 06.30 uur. Op feestdagen en in het weekend staat het ontbijt van 08.00 uur tot 10.30 uur tot uw beschikking.
Wanneer u graag extra verwend wilt worden kunt u een ontbijt op bed reserveren.
Voor €35,00 geniet u samen van dit ontbijt op de kamer.
Heeft u uw hotelkamer al inclusief ontbijt geboekt dan wordt dit bedrag verrekend met de ontbijtprijs die u al heeft betaald.
Is het ontbijt te laat voor u? Dan maken wij graag een ontbijtpakket voor u, bestaande uit broodjes of boterhammen naar wens, een flesje drinken, snoep en fruit. Dit is dus in plaats van het ontbijt.

Lunchpakket

Gaat u lekker fietsen of bent u de hele dag onderweg? U kunt een lunchpakketje meenemen welke u zelf kunt samenstellen van het ontbijtbuffet. U kunt aan onze medewerker een zakje en flesje frisdrank vragen.

De kosten voor een lunchpakket zijn € 7,50 per pakket wanneer u het zelf samenstelt of 12 euro als wij het voor u samenstellen.