Zoals u niet ontgaan is, heeft de Nederlands Horeca haar deuren moeten sluiten zo ook het restaurant en café van Hoogeerd.
De Nederlandse horeca heeft in deze corona-periode een website gemaakt: www.helpdehoreca.nl. Hierop kunt u een cadeaubon kopen van Hoogeerd die u hopelijk komende zomer kunt verzilveren bij ons. Hij kan verzilverd worden voor al onze faciliteiten. De bon aan iemand cadeau geven die hem verdient mag ook. Wie waardeer je deze bizarre periode of wil je een hart onder de riem steken? BV: Je vader of moeder die heel eenzaam alleen thuis zit zodat hij iets heeft om naar uit te kijken? Of je buurvrouw die arts is in het ziekenhuis en vele overuren maakt? Zorg goed voor jezelf en elkaar zodat wij snel de verspreiding kunnen stoppen. Hopelijk zien we elkaar weer snel op de dijk!

Als de cadeaubon gebruikt wordt voor een verblijf in ons hotel, geven wij een leuk welkomstpakket cadeau. Als de cadeaubonnen ons restaurant gebruikt wordt, geven we een lekker flesje Maaswater cadeau.
Ook wordt er een heerlijk diner voor twee verloot onder de gasten die nu een cadeaubon kopen.
Win win dus!

hotel restaurant hoogeerd wijchen