Zoals u niet ontgaan is, heeft de Nederlands Horeca haar deuren moeten sluiten zo ook Hoogeerd.

Wij hopen jullie snel weer te ontvangen bij Hotel-Restaurant-Zalen Hoogeerd, maar uw gezondheid en die van onze medewerkers staat voorop!

Vooral met dit zonnige weer kriebelen de handen van ons team. Wij willen graag weer aan het werk om jullie een onvergetelijke ervaring bij Hoogeerd te bezorgen.

Achter de schermen zijn we bezig om ons klaar te maken, maar deze werkzaamheden doen we alleen of in tweetallen en we missen de gezelligheid van onze gasten en collega’s.

De Nederlandse horeca heeft in deze corona-periode een website gemaakt: www.helpdehoreca.nl. Hierop kunt u een cadeaubon kopen van Hoogeerd die u hopelijk komende zomer kunt verzilveren bij ons. Hij kan verzilverd worden voor al onze faciliteiten. De bon aan iemand cadeau geven die hem verdient mag ook. Wie waardeer je deze bizarre periode of wil je een hart onder de riem steken? BV: Je vader of moeder die heel eenzaam alleen thuis zit zodat hij iets heeft om naar uit te kijken? Of je buurvrouw die arts is in het ziekenhuis en vele overuren maakt? Zorg goed voor jezelf en elkaar zodat wij snel de verspreiding kunnen stoppen. Hopelijk zien we elkaar weer snel op de dijk!

hotel restaurant hoogeerd wijchen