Hoogeerd special

In het gebied van de Maasmeanders is zo veel te genieten. Wil je alles zien en meemaken, dan heb je heel wat kilometers af te leggen. Met de toeristentrein kom je werkelijk overal. Het treintje rijdt over de dijken, door de smalle straatjes van Megen en Ravenstein of door weidse landschappen. Het kan zelfs mee op de pont naar de andere kant van de Maas.
Voor Hoogeerd is een speciale route gemaakt, waardoor je alle mooie plekjes in de omgeving kunt zien.

Het treintje is gedurende het gehele jaar te huren. Een wagon is voor een paar uurtjes te reserveren, maar ook een hele dag cruisen met de chauffeur is mogelijk. Het treintje kan via een van de bij ons aangesloten bedrijven gehuurd worden. Een startpunt bij diverse Maasmeander ondenemingen, wordt afgestemd bij de verhuur.

De trein rijdt door middel van een tractor die als locomotief dient. Hij is rolstoeltoegankelijk en biedt plaats aan maximaal 40 personen (max. 20 personen per wagon). Gezinnen, wandelaars, fietsers en zelfs grote groepen passen er moeiteloos in. Onderweg kom je via de informatieschermen of een eventuele gids alles te weten over het gebied van de Maasmeanders.

Reserveren
Je kunt het treintje reserveren voor een uur, maar een hele dag is ook mogelijk. De eerste twee uur bedraagt €150,- Daarna wordt voor elk extra uur €75,- per uur gerekend.
De opstapplaats is bij Hoogeerd voor de deur, dus dat is makkelijk.

Let op, je kunt het treintje niet via ons reserveren.
Wil je het treintje reserveren? Neem dan contact met het toeristisch centrum Oss op.
via 0412763646 of 0643496950
of via tio@trefhetinoss.nl
Deze activiteit heel goed te combineren met een lekker kopje koffie of bijvoorbeeld een lunch of diner.