Voor groepen vanaf 15 personen kan er een keuze gemaakt worden uit één van de onderstaande menu’s.
Deze menu’s zijn met zorg samengesteld door ons keukenteam. Het is niet mogelijk om a la carte te dineren met een groep vanaf 15 personen.
Het kan zijn dat u aan twee tafels komt te zitten. Uiteraard zijn dit twee tafels naast elkaar. Onder elk menu vind je een indicatie van de prijs per persoon
Menu ‘De eend’
Italiaanse tomatensoep
met geroosterde groenten en een knoflook-kaas broodje uit de oven 5.75
Uiensoep
met een knoflook-kaas broodje uit de oven 6.5
Broodplankje
vers brood met aïoli, kruidenboter, hummus en huisgemarineerde olijven 6.5
***
Schnitzel
met salade en friet of brood 16.5
Kipsate
met salade en friet of brood 17.5
Zalmfilet
met salade en friet of brood 20
***
Dame blanche
softijs met warme chocoladesaus en slagroom 6.5
Coupe
klein schaaltje softijs met vruchtensaus, vruchten en slagroom 5.0
Geschat bedrag per persoon: €27.25 – €33
Menu ‘De fuut’
Carpaccio
met truffelmayonaise, oude kaas, pittenmix en een koekje van oude kaas 12.5
Gamba’s piri piri, uit de oven
met knoflookolie, Spaanse peper, bosui en biologisch Nederlands brood 11.5
Geitenkaas
met geitenkaasbollejtes, gemarineerde watermeloen, Amsterdamse uitjes relish en zoet-zure groenten 12
***
Stoofpannetje
met champignons, spekjes, uien, zilveruitjes en aardappel 21
Doradefilet
op de huid gebakken met antiboise van o.a. tomaat, knoflook, kappertjes en olijven 21.5
Duo van buikspek en sukade
beide langzaam gegaard met een oosterse twist 21
***
Niftriks Boerke
softijs met boerenjongens, karamelsaus en slagroom 7
Sorbert Hoogeerd
grote sorbet van softijs met vruchtensaus, vruchten en slagroom 7
Dame Blanche
softijs met warme chocoladesaus en slagroom 6.5
Geschat bedrag per persoon: €39 – €41
Menu ‘De zwaan’
Carpaccio
met truffelmayonaise, oude kaas, pittenmix en een koekje van oude kaas 12.5
Geitenkaas
met geitenkaasbollejtes, gemarineerde watermeloen, Amsterdamse uitjes relish en zoet-zure groenten 12
Zalm ingelegd in rode biet
met wasabimayonaise, zoet-zure groenten en gepofte wilde rijst 12
Broodplankje
vers brood met aïoli, kruidenboter, hummus en huisgemarineerde olijven 6.5
***
Diamanthaas
met truffelsaus 24
Zalmfilet
met romige schaaldierensaus 22
Stoofpannetje
met champignons, spekjes, uien, zilveruitjes en aardappel 21
Gua boa broodjes
met rendang, zoet-zure komkommer, kimchi, licht pikante mayonaise en seroendeng 20.5
***
Tartelette
met amandel, framboos, meringue en een bolletje citroenijs 7.5
Suikerbrood met crème brûlee uit de oven
met gemarineerde ananas en apart geserveerd een bolletje vanille-ijs of glaasje limoncello 7.5
Coupe Bastogne
softijs met bastognekoekkruimels, kersen en slagroom 7
Geschat bedrag per persoon: €34 – €44
Geef a.u.b. hieronder in het contactformulier aan welk menu u wenst.
Contact
Hotel Restaurant Zalen Hoogeerd
Maasbandijk 10
6606 KB Niftrik/Wijchen
+31 (0)625387212
info@hoogeerd.nl
Kvk. 10002161