In Restaurant Hoogeerd nabij Wijchen kunt u genieten van een ontbijt, lunch of diner met uitzicht over de Maas.

Jullie kunnen zowel in het restaurant, in het café en bij mooi weer op het terras lunchen/dineren

Het Café is sfeervol (bruin café)  en veel zitplaatsen bieden een uniek uitzicht over het water en haar activiteiten.
We hebben een uitgebreide borrelkaart met verschillende heerlijke bieren, wijnen, likeuren en hapjes.

De persoonlijke aandacht gecombineerd met de voortreffelijke keuken met een Hollands-Frans accent maakt een bezoek aan ons restaurant zeker de moeite waard.

Uiteraard voldoen wij aan de RIVM voorwaarden en daarom vragen wij je Hoogeerd alleen te bezoeken als je in goede gezondheid verkeert.

Wij bieden u een menukaart, die meerdere malen per jaar wordt vernieuwd. Ook presenteren wij een dagelijks wisselend lunchgerecht van de chef, een verrassingsmenu van de Chef en diverse seizoensgerechten, zoals asperges en wild. Heeft u een allergie? Geef dit even door en we zullen hier uiteraard rekening mee houden.

In het restaurant, het hotel, het terras en de zalen kunt u gebruik maken van gratis draadloos internet. Ook kunt u uw auto kosteloos parkeren op de ruime parkeerplaats aan de achterzijde van het hotel.

Wij ontvangen ook graag grotere gezelschappen op ons terras of in één van onze zalen. Graag doen wij u een voorstel voor een keuzemenu, waarbij wij rekening houden met uw voorkeuren en budget. Neem voor meer informatie op met onze receptionisten via info@hoogeerd.nl