Leuk dat je op dit gedeelte van onze website bent uitgekomen, welkom!

Je zult hier allerlei leuke filmpjes vinden over Hoogeerd. kun je geen genoeg krijgen van onze filmpjes? Abonneer je dan op ons Youtube kanaal: Youtube Hoogeerd

Siroen vlees

Er wordt ons geregeld gevraagd waar ons heerlijke  malse vlees vandaan komt. Onze vaste vleesleverancier is sinds jaar en dag Siroen vlees.

Siroen vlees, is net als Hoogeerd een mooi familiebedrijf. Het is ontstaan in Millingen aan de Rijn waar vader Siroen een slagerij had. Zoon Ronald wilde de zaak graag gaan overnemen en besloot de slagers vakopleiding te volgen. Omdat reeds toen al een flink aantal restaurants slagerij Siroen al wisten te vinden besloot Ronald de weg in te slaan om enkel Horeca te gaan beleveren. Al snel werd de slagerij in Millingen a/d Rijn te klein en werd er omgekeken naar een grotere locatie. Die werd gevonden in Grave. Door de ligging van dit vestingstadje ontstond er naast de leveringen in Nijmegen en omgeving een brede klantenkring in Noord-Brabant en Noord-Limburg. Inmiddels is Siroen vlees zo groot geworden dat na enkele verhuizingen ze sinds 2003 een pand hebben in Elst.

We doen al jaren met volle tevredenheid zaken met Siroen vlees. Bekijk hieronder het leuke filmpje over onze vleesleverancier!

Jo Lepoutre

Onze oud-eigenaar Jo-Lepoutre is een echte BN-er (bekende Niftrikker) geworden sinds het interview van tv-Gelderland van de vierdaagse 2018. Kijk je mee naar het diepte interview met Jo?

Bakkerij ’t Kraayennest

Ons verse brood komt van bakkerij ’t Kraayennest. Deze bakkerij is al sinds 80 jaar een begrip in Gelderland. Kijk hieronder voor het mooie filmpje om een indruk te krijgen van bakkerij ’t Kraayennest.

Hoogeerd van bovenaf

Een tijdje geleden kregen we een prachtig filmpje van Rens Artz. Het is gemaakt met een drone.