Boerensolex

20 Solexverhuur BoerenSolex, Veerpont hoogeerd
Hoogeerd special

Toeren aan de Maas met direct langs de route historische stadjes, een groot horeca aanbod, veerpontjes, jachthavens en natuurgebieden.

Een gezellig uitje voor solexen met z’n tweetjes of solextochten met een compleet verzorgd arrangement voor grote groepen is bij solexverhuur BoerenSolex altijd gegarandeerd.
Het solexen huren in Brabant en Gelderland op originele gereviseerde oldtimers is een geschikt onderdeel voor teambuilding, maar ook een leuk idee voor een geslaagd  bedrijfsuitje.
Met een goede prijs-kwaliteit verhouding zijn wij met ons familiebedrijf uitgegroeid tot een gewaardeerd adres voor het organiseren van uw solex uitstapje met kleine groepen en grote gezelschappen uit heel Nederland, België en Duitsland.

Kijk voor alle informatie op https://www.boerensolex.nl/

Paasbrunch

paasbrunch Hoogeerd
Hoogeerd klassieker

Ieder jaar vieren we pasen bij Hoogeerd, het is een heuse traditie geworden! Viert u de Pasen ook graag gezellig met familie of vrienden? Reserveer een tafeltje voor de Paasbrunch in ons restaurant met uitzicht over de Maas. Geen gedoe: u hoeft alleen maar aan te schuiven en lekker te genieten natuurlijk!

U kunt genieten van het brunchbuffet (inclusief koffie, thee, melk, karnemelk, jus d’orange en multifruit) Wij ontvangen u eerste (bijna vol) of tweede paasdag graag tussen 11.00 uur en 11.30 uur in ons restaurant met uitzicht over het water.

Kijk in onze agenda wat er dit jaar voor heerlijkheden op het menu staan en om te reserveren.

bij Hoogeerd

Agenda

Pubquiz bij Hoogeerd

Pubquiz Wijchen
Hoogeerd Topper

Test nu met je vrienden of collega’s je algemene kennis!
Acht bloedstollend spannende ronden. Muziekfragmenten, foto’s en vragen waarvan de antwoorden op het puntje van je tong liggen. Maar daar kom je natuurlijk op dat moment niet op. Een middagvullende of avondvullende  competitie, waarbij het met name draait om de gezellige sfeer en eer.

De pubquiz kost vanaf 25,00 euro per persoon.

bij Hoogeerd
  • Leeftijd

    De pubquiz is geschikt voor quizliefhebbers van boven de 18 jaar.

  • Aantal personen

    De pubquiz is te boeken vanaf 20 personen.

De pubquiz is ideaal te combineren met bijvoorbeeld een diner, borrel, buffet of Barbecue, tijdens een familiedag, vriendenuitje of personeelsfeest.

Maar zeker ook goed te combineren als break tijdens een vergadering.

Workshops zijn altijd onder voorbehoud van beschikbaarheid.
Bel ons op 0246414032 of mail op info@hoogeerd.nl voor het aanvragen van beschikbaarheid.