Boerensolex

20 Solexverhuur BoerenSolex, Veerpont hoogeerd
Hoogeerd special

Toeren aan de Maas met direct langs de route historische stadjes, een groot horeca aanbod, veerpontjes, jachthavens en natuurgebieden.

Een gezellig uitje voor solexen met z’n tweetjes of solextochten met een compleet verzorgd arrangement voor grote groepen is bij solexverhuur BoerenSolex altijd gegarandeerd.
Het solexen huren in Brabant en Gelderland op originele gereviseerde oldtimers is een geschikt onderdeel voor teambuilding, maar ook een leuk idee voor een geslaagd  bedrijfsuitje.
Met een goede prijs-kwaliteit verhouding zijn wij met ons familiebedrijf uitgegroeid tot een gewaardeerd adres voor het organiseren van uw solex uitstapje met kleine groepen en grote gezelschappen uit heel Nederland, België en Duitsland.

Kijk voor alle informatie op https://www.boerensolex.nl/

thermen Berendonck

thermen hotel
Hoogeerd klassieker

Onlangs is vlak bij ons hotel Thermen Berendonck geopend. Een heerlijk wellness-resort met een oosterse uitstraling.
De Thermen Berendonck is een onderdeel van Quality Wellnessresorts.

Het complex heeft diverse baden, sauna’s en gedurende de dag zijn er opgietingsrituelen waar je aan deel kunt nemen.
Enkele baden/sauna’s zijn: zoutwaterbad Adalaj Stepwell, een Hammam, het sauna theater etc.

Ook is er een restaurant waar u heerlijk kunt lunchen of dineren in buffetvorm. Het buffet is oosters georiënteerd.

Relax

Agenda

Welkom in Grave

Grave dorp is prachtig om eens te bezoeken
Excursie

Wie door de pittoreske straatjes van de oude vestingstad Grave loopt voelt de sfeer van een rijk verleden. Het stadje is rond 1140 ontstaan toen de toenmalige landheer er zijn burcht bouwde. Nu worden mooie geveltjes afgewisseld door opmerkelijke monumenten, nauwe steegjes en  terrasjes. De veelbewogen historie van Grave, wel eens de meest belegerde stad van Nederland genoemd, is in de binnenstad nog goed terug te vinden. Zoals bijvoorbeeld het Arsenaal, de kanonnen aan de Maaskade, de Hampoort, het strafpaard en het historische stadhuis.

Welkom in Ravenstein

ravenstein is een prachtige plaats nabij ons hotel. Ideaal voor een uitstapje
Excursie

Op een kwartiertje fietsen van Hoogeerd ligt, aan de andere kant van de Maas, het Noord-Brabantse stadje Ravenstein. Het pittoreske stadje nodigt met haar eeuwenoude stadspoorten, middeleeuwse stratenplan, grachten, kerken, molen en andere bijzondere panden uit tot een bezoek, bijvoorbeeld tijdens een fietstocht door Het Land van Maas en Waal.  Daarnaast is het Museum voor vlakglas- en emaillekunst in Ravenstein gevestigd.

Agenda

Ruïne Batenburg

de ruine in batenburg is de ideale plek om een mooie wandeling te maken
Excursie

Een indrukwekkende ruïne van één van de oudste kastelen van Gelderland. De geschiedenis van de ruïne, eigendom van Geldersch Landschap en Geldersche Kasteelen, gaat terug naar de 12de eeuw, toen op een kunstmatige heuvel een toren werd gebouwd. In de loop der eeuwen werd deze uitgebreid tot een omvangrijk kasteel. Het ging echter verloren door de brand die Franse troepen in 1794 stichtten en is nooit herbouwd. Bij de ruïne liggen een eendenkooi en een mooie uiterwaard.

Agenda

Welkom in Wijchen

kasteel wijchen
Excursie

Wijchen

In de omgeving


Wijchen heeft de charme van een dorp, maar de faciliteiten van een stad. Zo beschikt Wijchen over een bioscoop, outdoor skibaan, subtropisch zwemparadijs en als raadshuis een historisch kasteel, waar nu Museum Kasteel Wijchen is gevestigd. Het centrum biedt een gevarieerd winkelaanbod, terwijl de gemeente ook culturele trekpleisters huisvest als Landgoed Hernen en De Wijchense molen. Bezoek Wijchen met onze arrangementen.


Stadscentrum Nijmegen

Nijmegen, de oudste stad van nederland heeft diverse leuke winkelstraatjes om in te verdwalen.
Excursie

Op slechts 15 kilometer van Hoogeerd ligt Nijmegen, de oudste stad van ons land. Het stadscentrum is makkelijk en snel te bereiken per auto of fiets, maar ook vanaf treinstation Wijchen. Nijmegen staat bekend om haar vele terrasjes en gezellige winkelstraten in combinatie met cultuur en haar historie die terug gaat naar de tijd van de Romeinen.

Dus gaat u een dagje shoppen of bezoekt u één van de musea in Nijmegen?

Agenda

Burggolf Wijchen

burggolf wijchen
Hoogeerd Topper

Eén of twee dagen golfen in Wijchen met hotelverblijf?

Dat kan met de arrangementen van BurgGolf Wijchen en samenwerking met Hoogeerd. BurgGolf Wijchen, gelegen tussen Hoogeerd en Nijmegen (10 kilometer), beschikt naast een prachtige 18 holes baan, ook over een spannende 9 holes par-3 baan, waar ook de golfer zonder GVB van harte welkom is. De 18 holes baan is een zeer uitdagende, waar iedereen zijn werkelijke spelkwaliteiten kan testen. Kies voor een sportief arrangement met de 9 Holes in One of de 18 Holes in One.

Tuinen van Appeltern

Tuinen van appeltern arrangement

De tuinen van Appeltern

In de omgeving


De Tuinen van Appeltern ligt op ongeveer 10 kilometer van Hoogeerd, is ongeveer 22 hectare groot en heeft inmiddels meer dan 200 verschillende voorbeeldtuinen. De Tuinen van Appeltern verandert elke dag, omdat er steeds weer nieuwe tuinen worden aangelegd en producten worden toegepast.

De Tuinen zijn geopend van maart tot en met november geopend voor publiek.